BOJE NOĆI

Bend "Boje Noći" nastao je 1998. godine te u naših 25. godina, koliko postojimo, ovo je pokazatelj ozbiljnosti
i sigurnosti ovog glazbenog sastava. Odradili vrlo velik broj svadbi i stekli veliko iskustvo u komuniciranju s publikom. Naš repertoar prilagođen je svojom širinom svakom glazbenom ukusu i prigodi
te se lako prilagođavamo raznim prigodama. U svakom slučaju smo uvijek spremni napraviti ludi štimung, voditi program i zabavljati Vas do ranih jutarnjih sati i duže.

Jedinstveni smo bend po tome što svi odlično pjevamo, tako da sa četiri različita muška i jednim, ali stvarno vrijednim ženskim vokalom, svaka pjesma zvuči bolje od originala. U bezbroj hotela, restorana i kafića odsvirano je s vrhunskom atmosferom koju bend stvara dok svira proslave, veselice, svadbe, zabave ili gaže.

Nema skoro niti jedne estradne zvijezde s kojima nismo surađivali ili bili kao predgrupa, počevši od: Emilije Kokić, Severine, Halida Bešlića, Maje Šuput, Jelene Rozge, Mate Bulića,Gazda, Opće Opasnosti..ITD.

Posjedujemo najnovije ozvučenje od 11,5KW, najkvalitetnijeg profesionalnog proizvođača razglasnih kutija "ELECTRO-VOICE", što je dovoljno za nastupe u zatvorenim prostorima i nastupe otvorenog tipa do 3000 ljudi.

U mogućnosti smo doći na bilo koje mjesto širom lijepe naše Hrvatske ili na bilo koju destinaciju širom Europe.

Band "Colors of the Night" have been together since 1998. and we played at hundreds of gigs and accompanied bands across Croatia, Austria and Germany.

We can travel at any location in Europe and our repertoire includes: traditional Croatian music, Slavonija tamburitza and international Evergreens.

TEA

U bendu je zadužena za održavanje dobre atmosfere na plesnom podiju, te vođenje programa. Uvijek nasmijanog lica i dobre volje. Završila je glazbenu školu za solo pjevanje u glazbenom učilištu Elly Bašić. Svira po potrebi gitaru i klavir.

PJEVAČICA

KRUNOSLAV - Kruno

Dežurni ekonomista u bendu. Zadužen za raspored pjesama u setovima i cijelokupnu organizaciju u bendu kao što su probe. Kruno je i vrhunski majstor roštilja na probama.

Krunu možete dobiti na broj 091 575 16 42

GITARISTA

ALEKSANDAR - Aco

Vrhunski i stručni fizioterapeut u bendu, zadužen za rehabilitaciju benda nakon neprospavanih noći, nakon uzastopnih svirki.

Acu možete dobiti na broj 091 953 39 11

KLAVIJATURISTA

IGOR - Igi

Glavni i odgovorni marketinški stručnjak u bendu. Dežuran vozač benda, odgovoran za prijevoz benda i opreme.

Igorov broj je 095 910 34 51

BUBNJAR

VEDRAN -Veljo

Glavni elektro-tehničar u bendu. Zadužen je za dobar zvuk benda, grafički i vizualni design benda, web i administraciju, kako i sve audio-video projekte te fotografiranje.

Vedrana možete dobiti na 091 526 79 97

BASISTA

MATEJ - Mata

Naš Matej je zadužen za narodni ritam. Glavni i odgovorni za atmosferu u bendu. Bez harmonike, nikud ne ide.

HARMONIKAŠ