RASVJETA ZA VJENČANJA - Boje Noći

Bend "Boje Noći" posjeduje i "Rasvjetu za vjenčanja", te smo u mogučnosti ponuditi profesionalnu rasvjetu i posebne svjetlosne efekte za Vaše vjenčanje ili druge evente, promocije, modne revije, prezentacije i ostale događaje.Mi ćemo stvoriti čarobnu svjetlosnu atmosferu na Vašoj svadbenoj svečanosti te na plesnom podiju, koju sigurno nećete zaboraviti.

 

Posebni svjetlosni efekti i rasvjeta za vjenčanje uključuju:

 

- bojanje i dekoracija svadbenog prostora

- rasvjeta za plesni podij

- specijalni efekti

- sinkronizirani svjetlosni show

- bojanje stola mladenaca

- dim i balončići od sapunice

- niski dim za prvi ples

 

Posebni efekti i rasvjeta, danas su dio svakog modernog vjenčanja. Posjedujemo najmoderniju rasvjetu i svjetlosne efekte te možemo osvjetliti i dekorirati prostor bez obzira na veličinu svadbene sale, restorana, hotela, dvorane, šatora, kao i otvorenih prostora. Naši uređaji i intelegentna LED rasvjeta je najvišeg standarda, te kao takvi koriste (bežićni prijenos) wirelles, te ne smetaju ni u kome pogledu u ugostiteljskim objektima ili njihovim djelatnicima.

 

Prostor možemo obojiti u bilo koju nijansu u neku od 16 milijuna boja, a boje se mogu mijenjati i podešavati tokom večeri na zahtjev mladenaca ili po dogovoru.

 

Niski dim (Low Fog) - Najtraženiji i najljepši efekt za prvi ples na vašem vjenčanju. Efekt bijelih niskih oblaka, koji se prostire na plesnom podiju i ostavlja nezaboravne trenutke za pamćenje. Uz niski dim Vaš ples ostavlja savršen filmski dojam.

 

Hladne Fontane - Najnoviji svjetski hit za Vaše vjenčanje. Jedan od najljepših pirotehničkih efekata za prvi ples koji očaravaju sa svjetlom i prekrasnim iskrama do 3metra. Ovi specijalni filmski i scenski efekti omogućuju da Vaše vjenčanje zaista bude kao iz bajke, a ovaj doživljaj će trajno ostati zabilježen na fotografijama i video zapisu.

 

Svadbeni golubovi - Da bi postigli lepršav i sretan početak zajedničkog života, kod Nas možete ugovoriti bijele svečane golubove što će vjenčanju dati poseban ugođaj i tako upotpuniti svečanu ceremoniju.

 

Ako u vašem restoranu, hotelu i drugom prostoru u kojem se održava svadbena svečanost ne postoji softicirana rasvjetna oprema, slobodno nas kontaktirajte i saznajte o našoj ponudi nešto više.

 

Kontakt:

Mario Merhaut 091 254-2742

Vedran Doležal 091 526-7997

Email: rasvjeta

 


Rasvjeta Boje Noći - video promo

Rasvjeta za vjenčanja - Video promo

FOTOGALERIJA

All images on this web site are copyrighted, and may not be used or reproduced in any form without our permission. Copyright © Boje Noći band.


Croatia 2017 © Boje Noći